Landslaget

Prepartita VM-Kval: Italien – Liechtenstein

Italien – Liechtenstein
Söndag – Stadio Friuli, Udine, Italien – 20.45

Italien tar på söndagskvällen emot tabelljumbon Liechtenstein på Stadio Friuli. Liechtenstein har inför mötet fortfarande inte lyckats plocka några poäng på de hittills 5 spelade matcherna och ska av allt att döma bli en lätt uppgift för italienarna som vann det första mötet lagen emellan, i höstas, med 4 – 0.

Den väntade startelvan för Italien är dock annorlunda mot dem man använde sig av under förra samlingen, då bland annat Giorgio Chiellini förväntas återvända in i startelvan. Vad gäller Liechtensteins startelva finns inte många anmärkningar att göra. De flesta av spelarna tillhör Liechtensteins nationella liga och har aldrig rört sig på någon högre nivå. Allt detta sammantaget med Italiens sedvanliga taktiska slipning gör att allt annat än en hemmavinst på söndagskvällen ska betraktas som en nästintill sensationell skräll.

Probabili formazioni

(4-2-4): Buffon; Darmian, Bonucci, Chiellini, Spinazzola; De Rossi, Pellegrini; Candreva, Belotti, Immobile, Insigne

Tränare: Giampiero Ventura
Bästa målskytt:
Ciro Immobile, 5 mål

(4-1-4-1): Jehle; Rechsteiner, Malin, Gubser, Goppel; Polverino; Burgmeier, M. Buchel, Hasler, Salanovic; Frick

Tränare: René Pauritsch
Bästa målskytt: Maximilian Goppel, 1 mål

Matchens profil: Andrea Belotti – Senast lagen möttes var det Andrea Belotti som utsågs till matchens lirare och sett till den säsong han nu tillryggalagt i Serie A, finns det gott om skäl tro att Torinos prima punta kommer leverera även ikväll.

TV: Matchen visas inte på TV.

Redaktionen
redaktor@solocalcio.se

Relaterade artiklar