Calcio

Osvaldo vill se Totti och Pirlo i Boca Juniors

Anfallaren Osvaldo om sina landslagschanser och om vilka spelare han skulle vilja ta till Boca Juniors. 

Pablo Daniel Osvaldo fick i vintras lämna Inter efter ett bråk med bland annat Mauro Icardi. Nu lever den kontroversielle anfallaren livet i Buenos Aires och spelar i Boca Juniors. I dagarna har anfallaren gett en intervju med Corriere dello Sport, vilken Football Italia återgivit. Osvaldo pratar bland annat om det italienska landslaget, som han representerat 14 gånger.
– Min relation med Conte är byggt på lojalitet och respekt. Jag vet att han tror på mig som en stark spelare, han tog mig till Juventus förra januari då jag var inne i en svår period. Samtidigt är jag väl medveten om att jag inte spelar i en europeisk liga och att det är till min nackdel. Förbundskaptenen kan inte se mig spela live lika enkelt, så vidare han inte vill komma till Argentina i några dagar, då är han bjuden!

Osvaldo fick också frågan vilken av sina forna lagkamrater han skulle vilja spela med i Boca Juniors.
– Jag spelat med så många mästare de senaste åren och flera är mina vänner. Jag vill inte lämna ute någon, men om jag måste välja två tar jag Andrea Pirlo och Francesco Totti. De har den sydamerikanska stilen och jag tror att deras klass gör dem till Boca-spelare. Bombonera skulle blu galna över den duon.

 

David Faxå
david@solocalcio.se

Relaterade artiklar