Landslaget

Italiensk forward utnämnd till månadens spelare i Premier League

Hazard? Diego Costa? Rooney? Falcao? Nej. Graziano Pellè är månadens spelare i Premier League. Den italienska anfallaren har blivit utsedd till september månads bästa spelare – ett viktigt erkännande för den hårfagre och långe 29-åringen.

Detta är ett viktigt och prestigefyllt erkännande för Pellè. Få är förunnade denna utmärkelse och italienaren blev utnämnd efter att ha lett sitt lag till tre vinster i form av tre mål på fyra matcher. Anfallaren uttalade sig om situationen.

”Jag är väldigt glad och stolt över mig själv, men det hade inte varit möjligt att göra det själv. Det här priset har vi vunnit tillsammans, så jag ger ett stort tack till ledarstaben, mina lagkamrater och fansen. Jag är glad över min form de senaste åren och redo för nästa nivå. […] Vi måste fortsätta så här, njuta av ögonblicket men fortsätta. Jag åkte inte till Italien med ett gott humör efter att ha förlorat sista matchen för jag hatar att förlora. Nu måste vi vinna och jag kommer att fokusera på att göra mitt bästa och visa engagemang. Nästa match är hemma mot Sunderland. Ett bra lag, men inga ursäkter existerar. Vi ska ta tre poäng!”

Redaktionen
redaktor@solocalcio.se

Relaterade artiklar