Landslaget

Efter attacken – nu ber tränaren om ursäkt

Ternanas tränare, Sandro Pochesci, gick till hårt angrepp mot det italienska landslaget efter förlusten mot Sverige. Nu har han bett om ursäkt.

Det var, minst sagt, hårda ord när Sandro Pochesci delade med sig av sina tankar om det italienska landslaget och insatsen mot Sverige. Ternana-tränaren verkar dock ha fått kalla fötter, skriver Football Italia. Efter att hans lag spelat 1-1 mot Novara i Serie B i dag passade han nämligen på att be om ursäkt, och förklarade sitt agerande.
– Mitt språk var definitivt färgstarkt, jag är en supporter till Italien. Olyckligtvis, eller lyckligtvis, är jag tränare för ett ärofyllt lag som Ternana, så mina ord nådde nationell nivå. Jag ville inte stöta mig med någon. Jag var helt enkelt arg, som alla andra supportrar som vill se Italien i VM. Det var den typ av prat som du i vanliga fall släpper loss i en bar med dina vänner. Jag borde ha varit mer försiktig med mina ordval. Jag ber om ursäkt till landslaget, till Ventura och jag hoppas att vi vinner på måndag, sade Pochesci.

Jonatan Åhlund
jonatan@solocalcio.se

Relaterade artiklar