Landslaget

Conte testar 3-4-3 mot Spanien?

På torsdag väntar ny landskamp för Italien mot Spanien. Italiensk media spekulerar i att förbundskapten Antonio Conte kan komma att formera ett 3-4-3 med Stephan El Shaarawy från start.

På torsdag är det återigen dags för Italien att spela landskamp. Gli Azzurri ställs mot Spanien och Antonio Conte har ett gyllene läge att operera med flera nya spelare och formationsbyten. Under veckan har Conte fått en del dystra besked, Andrea Barzagli har lämnat återbud på grund av en muskelkänning och sedan tidigare står det klart att Italien saknar Claudio Marchisio, Giorgio Chiellini och Marco Verratti.

Testar 3-4-3
Italienska Rai Sport tror på en ny formationsuppställning mot Spanien på torsdag. Rapporterna gör gällande att Conte vill pröva ett 3-4-3 med Graziano Pellé som central anfallare flankerad av Antonio Candreva och Stephan El Shaarawy. Det centrala mittfältet väntas formeras av Riccardo Montolivo och Marco Parolo. Gigi Buffon har dragits med en del sjuksymtom men ska dock kunna spela utan några som helst problem, rapporterar Rai.

Redaktionen
redaktor@solocalcio.se

Relaterade artiklar