Juventus

Ventura: ”Bilden togs vid tio”

Efter landskampen mot Albanien fick Andrea Barzagli grönt ljus att lämna landslagssamlingen. Orsaken sas vara personliga problem, men inte långt därefter publicerades en bild på mittbacken tillsammans med en DJ. Nu har förbundskaptenen pratat med Barzagli om bilden.

Det var timmar efter midnatt som en bild på Andrea Barzagli tillsammans med en DJ publicerades på sociala medier. Detta skapade en hel del rubriker i Italien eftersom Juventusmittbacken kort tidigare fått lämna landslaget på grund av ”personliga problem”. Nu har Giampiero Ventura rett ut vad som egentligen hände.

– Jag hade ett personliga möte om hans personliga problem innan han lämnade. Andrea pratade med gruppen och fick grönt ljus från alla att lämna landslaget. När han har fått fritt får han göra vad han vill. Men sen när jag såg bilden som publicerades vid 3 på natten så blev jag föfånad.

Men bilden togs inte så sent.

– Det visade sig att bilden togs klockan 22, vilket är mer rimligt. En i staben ringde Barzagli som bekräftade att han var med sin fru vid 22 för att reda ut sina personliga problem.

Källa: Football Italia

David Faxå
david@solocalcio.se

Relaterade artiklar