Bologna

Uppgifter: Juventus följer Bologna-mittfältare

Juventus transfergurus Beppe Marotta och Fabio Paratici har ställt in siktet på ytterligare en het talang. Enligt calciomercato.com handlar det om Bologna-mittfältaren Amadou Diawara.

Bologna har startat säsongen tungt, laget ligger redan nu under sträcket och igår blev det en ny förlust hemma mot Inter. Tidigare idag rapporterade SoloCalcio om att Delio Rossi hänger löst på tränarposten  i Bologna och kan ersättas av Roberto Donadoni. Trots de svaga resultaten har Amadou Diawara utmärkt sig på mittfältet, något som Emil Krafth var inne på i en intervju med SoloCalcio.

Diawara som är född 1997 har dragit till sig intresset från Juventus rapporterar Fabrizio Romano calciomercato.com. Bara fem spelare i Bolognas trupp har spelat mer än Diawara sett till antalet minuter, då är målvakten Antonio Mirante inkluderad.

Diawara har satt ett stort avtryck i inledningen av säsongen med sin spelstil och personlighet, men även förmågan att diktera tempot på mittplanen. Många experter jämför honom med en yngre version av Yaya Touré.

Redaktionen
redaktor@solocalcio.se

Relaterade artiklar