Champions League

Solskjaer: ”Juve CL-favoriter? Oundvikligt”

Juventus har varit framgångsrika i Champions league de senaste åren, men någon titel har det inte blivit. Nu har de dock slagläge, menar Ole Gunnar Solskjaer.

Under sina år i Manchester United blev Ole Gunnar Solkjaer inte minst känd för sina giftiga inhopp, och han hjälpte bland annat de rödklädda att vända och vinna Champions league-finalen 1999. De sista åren i Manchester fick norrmannen sällskap av en viss Cristiano Ronaldo, och Football Italia rapporterar att Solskjaer tror att portugisens ankomst till Turin öppnar för jubel i maj.
– När han kom till England var han bara ett barn, men han sade till oss att han skulle bli bäst i världen. Vi trodde att han var galen, men det var sant. Jag har aldrig träffat någon så professionell som honom, Sir Alex älskade honom. Är Juventus favoriter i Champions league? Det är oundvikligt med Cristiano i straffområdet, sade Solskjaer.

I kväll tar Manchester United emot Juventus på Old Trafford, och inför matchen är italienarna två poäng före engelsmännen i toppen av grupp H.

Jonatan Åhlund
jonatan@solocalcio.se

Relaterade artiklar