Juventus

Marotta bekräftar: ”Alex Sandro kan bli klar ikväll”

Juventus sportdirektör Giuseppe Marotta bekräftade tidigare idag att Alex Sandro är nära klubben, men att man har gett upp hoppet om Julian Draxler.

”Jag tror att vi kan avsluta saker och ting när det gäller Alex Sandro ikväll,” sa Marotta under dagens årliga vänskapsmatch i Villar Perosa mot Primavera-laget.

”Vi har mer eller mindre övergett Draxler-alternativet av flera anledningar, men vi letar efter en trequartista. Vi vill ha en ”top player”, de är inte enkla att hitta,” förklarade 58-åringen, som även fick kommentera en del andra spelarrykten.

Henrikh Mkhitaryan? Jag vet inte ifall Borussia Dortmund vill sälja honom. Gündogan var ett mål, men jag tror inte att det är genomförbart.

Juan Cuadrado? Han kanske kommer att vara tillgänlig på marknaden. Vi letar efter någon med andra egenskaper, men vi har tio dagar på oss att fylla det hålet på mittfältet, så vi får se.

Förra säsongens bäste målskytt Carlos Tevez har som bekant lämnat klubben för Boca Juniors, men Marotta säger sig vara säker på att nyförvärven Paulo Dybala och Mario Mandzukic kan fylla det tomrummet.

”De är två värvningar som vi verkligen ville ha. De kom hit för att stärka en lagdel som saknade en talang som Tevez. Det är normalt att vi var tvungna att ersätta honom, vi var tvungna att försöka hitta passande ersättare, och vi tror att vi har gjort det med de här killarna,” avslutade han.

Redaktionen
redaktor@solocalcio.se