Juventus

Marchisio: ”Aldrig en annan tröja i Italien”

Framtiden är oviss för Claudio Marchisio, men inte på en punkt. Det, och matcherna mot Tottenham, kom på tal när mittfältaren intervjuades.

Nästa vecka går den första åttondelsfinalen i Champions league mellan Juventus och Tottenham av stapeln i Turin. Gianlucadimarzio.com rapporterar att Claudio Marchisio är full av respekt för engelsmännen.
– Vi fick chansen att spela mot dem i somras och de har en stor spelare i Kane. De har ett komplett lag, byggt av fysiska och tekniska spelare. Den första matchen spelas hemma och vi måste göra allt vi kan av den, sade Marchisio.

Mittfältarens framtid har varit föremål för spekulationer, men om han stannar i Serie A var han tydlig med att det bara finns ett alternativ.
– Den enda reflektion jag har är att jag siktar på att hålla mig frisk och att jag vill ge mina lagkompisar en hjälpande hand. Jag kommer aldrig bära en annan tröja i Italien. Jag har fortfarande ett kontrakt och jag är lycklig. Jag tränar med glöd och målmedvetenhet eftersom jag har viljan att vinna igen, sade Marchisio.

Jonatan Åhlund
jonatan@solocalcio.se

Relaterade artiklar