Champions League

Llorente: ”Ingen enkel seger”

Fernando Llorente erkände efter Juventus 3-2-vinst mot Olympiakos att det inte var enkelt att vända underläget med 1-2.

Spanjoren, som inledde på avbytarbänken till förmån för Alvaro Morata, var en av anledningarna till att Juventus lyckades besegra Olympiakos igår kväll efter att ha hoppat in och kvitterat till 2-2 i andra halvlek.

”Morata är en bra spelare som kan uträtta stora saker för laget. Jag tycker att truppen har så mycket talang och Allegri måste välja mellan oss,” sa Llorente om sin landsman till Sky Sport Italia.

”Det viktiga är att den som kliver in på planen har den rätta glöden. Detta var en avgörande match för oss, framförallt en väldigt tuff sådan efter deras andra mål, men på fem minuter lyckades vi vända på resultatet,” fortsatte den gänglige anfallaren.

”Jag skulle vilja göra mål mer kontinuerligt och hoppas bli bättre på det, och nå förra säsongens siffror. Det är definitivt en annan typ av fotboll den här säsongen jämfört med ifjol, men genom att förändra något så kan jag göra bättre ifrån mig.

”Kommer jag att starta nästa match? Jag jobbar alltid för att vara redo, sedan får vi se vad tränaren tar för beslut,” avslutade 29-åringen.

Redaktionen
redaktor@solocalcio.se