Juventus

Llorente: ”Allegri är en vinnare”

Juventus spanske anfallare Fernando Llorente intervjuades av Sky Sport Italia inför helgens ligamatch där han fick besvara frågor kring den nye tränaren Massimilliano Allegri, lagkompisen Morata och sitt personliga mål inför den nya säsongen.

”Allegri är en tränare med väldigt tydliga idéer och han kan verkligen förmedla de på rätt sätt till laget. Han har inte varit här så länge men det går att se redan nu att han är en väldigt skicklig tränare. Han är en vinnare och kommer att fortsätta vinna med Juventus”.

”Vi har flera olika taktiska alternativ samtidigt kan du inte spela på samma sätt i varje match, därför är det bra att kunna spela på ett annat sätt när det behövs”.

Fernando Llorente passade på att berömma nyförvärvet Alvaro Morata.

”Morata är en rörlig anfallare med stora kvaliteter. Han kan i stort spela i alla anfallspositioner. Han är väldigt snabb framför mål och jag tror att han kommer att göra ett bra intryck på fansen”.

Till sist pratade han lite om sina personliga mål inför säsongen och hoppas kunna öka målskörden ytterligare.

”Jag hoppas kunna hjälpa laget med hårt arbete och många mål. Det hade varit fantastiskt kul att göra fler mål än förra säsongen”, avslutade lejonkungen.

Redaktionen
redaktor@solocalcio.se

Relaterade artiklar