Juventus

Khedira: ”Mitt första hattrick i karriären”

Sami Khedira firade sitt allra första hattrick under söndagskvällen när hans Juventus bortslog Udinese, trots att laget fick spela med en man mindre under den större delen av matchen.    

Det var Mario Mandzukic som fick kliva av planen efter att ha fått sin andra varning efter bara 25 minuter spelade, men Juventus vann fortfarande med 2–6 efter en bisarr match på Dacia Arena.

”Jag är glad att vi vann den här svåra matchen, eftersom att det var superviktigt efter de två matcherna mot Atalanta och Lazio. Det är min karriärs första hattrick, så det är bra, men jag är framförallt nöjd med vinsten,” sade en glädjefylld Khedira till Mediaset Premium efter dagens match.

”Det är alltid svårt för Juventus när vi inte vinner, särskilt efter Mario’s röda kort. Det var inte lätt för oss, men vi är fortfarande ett av Europas bästa lag och det bevisade vi idag.”

Efter gårdagens resultat i Inter och Napoli som slutade i en mållös match och delad poäng, har nu Juventus ett avstånd på tre poäng till toppen.

”Vi sa alltid att det är en lång väg att gå, men efter gårdagens resultat var det väldigt viktigt att vi skulle vinna idag. Det är fortfarande supersvårt, eftersom vi har SPAL i mitten på nästa vecka och sedan Milan nästa helg.”

Källa: football-italia.net

Pontus Wahlroos
pontus@solocalcio.se

Relaterade artiklar