Juventus

Juventus går efter italiensk framtidstrio

Juventus har tidigare dammsugit Italien på unga italienska spelare, nu rapporteras det om att den gamla damen kommer försöka värva tre italienska framtidsnamn.

Enligt Tuttosport har Juventus sportchef Fabio Paratici ställt in siktet på att värva en italiensk ung trio som alla har blivit kallad till Gli Azzurri den här veckan.

Spelarna som Paratici ska vilja hämta in till Juventus ska vara Fiorentinas Federico Chiesa, Cagliaris Nicolo Barella och Brescias Sandro Tonali. Chiesa väntas släppas för en summa i närheten av 60 miljoner euro.

Vad det gäller Nicolo Barella kan Juventus få duellera mot Roma och Inter som visar starkt intresse för den sardiska mittfältaren. Sandro Tonali har ryktas till Inter, Roma, Juventus och Napoli och även där får Juventus försöka vinna striden om signaturen om den nya Pirlo.

Enligt Tuttosport vill Juventus få in mer italienare i klubben, i söndagens match mot Milan på San Siro var Giorgio Chiellini den enda italienaren i Juventus som tog plats i startelvan. Det beskrivs som alldeles för dåligt för ett lag som normalt färgar Gli Azzurri med spelare.

 

 

 

Joakim Nilsson
joakim@solocalcio.se

Relaterade artiklar