Juventus

Juve snuvar Bayern Munchen på två spelare?

Just nu går Juventus en tuff kamp mot Napoli i ligan då Bianconeri ligger en poäng före Napoli med fyra omgångar kvar att spela. Trots stort fokus på ligaavslutningen arbetar Turin-klubben på några nyförvärv inför den kommande säsongen. 

Flera italienska nyhetssidor rapporterar att Manchester Uniteds franska anfallare Anthony Martial ser ut att bli ett transfermål för Juventus i Sommar. Enligt Calciomercato.com ska klubbarna vara i kontakt angående fransmannen, rapporter säger att summan för Martial väntas landa på 50 miljoner euro.

 

Juventus får se upp för de kan komma konkurrens i att landa Martials namnteckning från en klubb norr om alperna i den tyska storklubben Bayer Munchen. Martial kan spela till höger, vänster och centralt i ett anfall.

På de brittiska öarna har Juventus hittat en till spelare inför nästa säsong i Liverpools mittfältare Emre Can, vars kontrakt går ut i sommar. Enligt Rai Sport ska det vara väldigt nära att övergången blir klar snart för Juventus. Klubben har varit i kontakt med tyskens entourage sedan januari. Även här får Juventus se upp för den tyska giganten då de nu har börjat intressera sig för tysken.

Enligt Rai Sport ska Emre Can ha fått ett förslag på ett femårskontrakt av Juventus vårt 5 miljoner euro per säsong.

 

Joakim Nilsson
joakim@solocalcio.se

Relaterade artiklar