Juventus

Higuain: ”Vi har fått tillbaka hungern efter en passiv start”

Juventus har fått kritik under säsongen för att inte de inte har sett lika beslutsamma och skoningslösa ut som tidigare säsonger. Den gamla damen har stått för några mindre bra insatser i ligan och är inte helt klara för slutspelsfasen i Champions League.

Efter vinsten mot hittills suveräna serieledarna Napoli under fredagskvällen så sköt Higuain inte bara hem tre poäng till den gamla damen, utan även nytt mod och hunger till att vinna den sjunde raka scudetton säger Gonzalo Higuain till Tuttosport.

-Vi har återfått den rätta hungern som krävs, vi är ledsna att vi inte har haft det under den första tiden under denna säsong.

-Det kan bli så ibland och vi mår dåligt över det men det är naturligt att ha en liten formsvacka. Vinsten mot Napoli gav oss en härligt moralhöjning i laget inför matchen i Champions League. Det är en match vi inte kan göra ett enda misstag i.

Juventus möter grekiska Olympiacos i den sista gruppspelsmatchen i Champions League. Juve måste vinna den matchen för att vara helt garanterade att gå vidare till slutspelet, bakom stressar portugisiska Sporting Lissabon.

Källa:Tuttosport

 

 

Joakim Nilsson
joakim@solocalcio.se

Relaterade artiklar