Champions League

Evra: ”Vi saknade karaktär”

Efter gårdagens oavgjorda resultat mot Lyon var Patrice Evra påtagligt självkritisk mot sig  och sina lagkamrater. I en intervju med Mediaset Premium berättade fransmannen att laget är besvikna och arga över resultatet. 

”När du släpper in ett mål är det alltid på grund av ett misstag någonstans. Personligen anser inte jag att det var det verkliga problemet och om man har deras prestation i åtanke kunde målet kommit när som helst. Det är synd att vi under de sista 20 minuterna saknade karaktärer och självförtroende, men det är sanningen.”

”Trötthet och andra besvär är bara ursäkter, vi måste vara ärliga på den fronten. Vi är ett lag som tror på våra förmågor men just i den stunden föll vi för djupt och förlorade kontroll över matchen.”

”Vi är alla arga. Ikväll behövde vi vinna för att automatiskt ha kvalificerat oss, men nu måste vi istället kämpa för ett resultat i Sevilla. Det är ett tufft moment men inte jordens undergång.”

”Jag är arg över att vi misslyckades med att kontrollera matchen men jag kommer inte ligga sömnlös över det. Om jag inte hade förtroende för det här laget hade jag bett coachen att inte spela mig längre.”

 

Redaktionen
redaktor@solocalcio.se

Relaterade artiklar