Juventus

Dybala: ”Viktigt mål för mig och Juventus.”

Juventus tog en viktig seger i kampen om Scudetton och en som var extra glad efter lördagskvällens match var Paulo Dybala.

Lazio-Juventus såg länge ut att bli en mållös historia, fram tills matchminut 92 hade Juventus noll skott på mål. Men i matchens sista anfall klev Argentinas anfallsstjärna Paulo Dybala fram med ett väldigt snyggt solomål. Efter matchen pratade han i en intervju med Sky Sport Italia om hur viktigt målet var för honom samt att Juventus behöver förbättra sig spelmässigt om de ska klara av Tottenham nästa vecka.

”För mitt självförtroende var detta ett väldigt viktigt mål, vilket betyder att jag kan fortsätta att utvecklas de närmsta månaderna och hjälpa mina lagkamrater.”

”Detta mål gav oss ett väldigt bra resultat mot ett Lazio som är i bra form. Det kommer hjälpa oss mycket i kampen om Scudetton.”

”Det var inte den spelmässigt finaste matchen jag sett och ingen hade nog klagat om vi hade fått med oss 0-0.”

”Jag visste inte om jag skulle klara av 90 minuter då jag inte har startat på ett tag. Allegri frågade mig hur det kändes en bit in i matchen och det kändes bra, vilket gjorde att jag fick med mig ett mål i sista minuten.”

”Vi måste förbättra oss spelmässigt om vi ska ha en chans på Wembley mot Tottenham. Idag var vår fysiska status bättre då Lazio hade 120 minuter tidigare i veckan.”

Källa: Football-Italia

Carl Mårtensson
carl@solocalcio.se

Relaterade artiklar