Cagliari

Cagliaritränaren: ”Inget att förlora mot Juve”

Juventus föll mot Inter, och jagar upprättelse när de tar emot Cagliari i morgon. Gästernas tränare misströstar dock inte, utan menar att hans lag kan spela utan oro.

Nykomlingen Cagliari vann med hela 3-0 mot Atalanta i förra omgången, men nu väntar tuffast möjliga motstånd – Juventus i Turin. Football Italia rapporterar att Massimo Rastelli, tränare i Cagliari, inte tycker att hans spelar behöver ta med sig någon rädsla in på planen, trots det minst sagt svåra motståndet.
– Allt kan hända, vi har ingenting att förlora. Vi ska försöka spela mot ett lag med storspelare som vunnit scudetton de fem senaste säsongerna. Vi kommer gå ut på planen med samma glöd som i de tidigare matcherna, med en hög försvarslinje. Om motståndaren är bättre försvarar vi djupare, men bara om det händer, sade Rastelli.

Söndagens match mot Atalanta var succéartad för Cagliari, men det är inte alldeles självklart att det det blir samma spelare som får chansen på Juventus Stadium.
– Om det var upp till mig hade jag valt samma elva som spelade i söndags, men vi har många trötta och skadade spelare så jag kanske tvingas till förändringar. Jag kommer fatta mitt beslut i morgon bitti, efter att ha pratat med spelarna, sade Massimo Rastelli.

Jonatan Åhlund
jonatan@solocalcio.se

Relaterade artiklar