Juventus

Allegri: ”Jag hade kontakt med Lazio i somras”

Massimilliano Allegri avslöjade under dagens presskonferens att han idag kunde tränat Lazio och menar även att Napoli fortfarande är med i guldstriden. 

– Jag pratade med Lazio i somras. Under en tid så hade jag kontakt med president Claudio Lotito men vi kunde inte komma överens. Sedan hade jag turen att få träna Juventus. Lazio är ett starkt lag, framförallt är de väl organiserade, har en bra tränare och starka fysiskt. De kommer från en förlust mot Empoli och går in med viljan att vinna, att göra saker och ting svårt för oss.

– I mina ögon är det ett lag som kan sikta på tredjeplatsen utan tvekan, så det kommer att bli en svår match. Laget har kvalité, titta bara på spelare som Keita BaldeAntonio CandrevaStefano MauriFilip Djordjevic och Miroslav Klose. Vi måste vara redo och gå in med rätt inställning. Det kommer inte att bli lätt. Napoli? De är fortfarande med, ett riktigt starkt lag med massor av kvalité. De är sju poäng bakom och det är mycket, men det är fortfarande många matcher kvar. Därför tror jag att de kommer att vara med hela vägen och slåss om Scudetton tillsammans med Roma.

Redaktionen
redaktor@solocalcio.se

Relaterade artiklar