Juventus

”Allegri förstör Dybala”

Palermos president har tidigare kritiserat Juventus och tränaren Massimiliano Allegri för hur de använder sig av hans forna guldklimp Paulo Dybala. Nu har han återigen riktat udden mot den svartvita Turin-klubbens hantering av argentinaren.

– Allegri förstör Dybala. Han måste vara fri att spela och uttrycka sig själv, precis som de stora talangerna som Messi, säger Maurizio Zamparini med anledning av att Dybala bara fick 12 minuters speltid i Champions League-mötet med Borussia Mönchengladbach.

Skulle Paulo Dybala inte få en större roll i Juventus snarast så tror Zamparini att det kommer att hämma spelaren oerhört.

– Jag tror Juventus är lite förvirrade. Jag skulle säga till killen att försöka bli vän med de äldre spelarna i omklädningsrummet, men det verkar som att de är lite avundsjuka på honom. Det har hänt flera spelare förr.

– Om det fortsätter så skulle jag råda Dybala att lämna klubben. Arsenal och Barcelona men även Inter eller Milan hade välkomnat en anfallare som honom med öppna armar. Mancini försökte få honom för flera månader sedan, men Juventus var finansiellt starkare, säger Palermos president.

Redaktionen
redaktor@solocalcio.se

Relaterade artiklar