Inter

Vrsaljko om Modric: ”Han bestämmer”

Sime Vrsaljko är ny i Inter. Han spår att laget kan utmana i tabelltoppen – men han har inte tjatat på sin landsman Luka Modric om att flytta till Milano.

Från Madrid till Milano, tidigare i somras lämnade Sime Vrsaljko Atletico Madrid för spel i Inter. En annan kroat, närmare bestämt Luka Modric, har även han kopplats ihop med de blåsvarta. Det är dock uppgifter som ytterbacken inte diskuterat med Modric, skriver Football Italia. Förutom den potentiella stjärnvärvningen pratade Vrsaljko om flytten, och Inters chanser i Serie A.
– Det var mitt val att komma hit. Jag gjorde mitt och klubben sitt. Det var rätt beslut, vi har en trupp som kan slåss ända till slutet. När jag spelade i Genoa och Sassuolo var det alltid prat om Inter. Sen flyttade jag till Spanien, men jag ville komma tillbaka till Italien eftersom det verkligen känns som hemma för mig. Vad gäller Luka, han är en vän till mig och jag respekterar honom verkligen, så jag har aldrig frågat honom om privata saker. Han kommer bestämma vad han vill, det är inte rätt att jag pratar om det, sade Vrsaljko.

Juventus har som bekant värvat Cristiano Ronaldo i sommar, men även Inter har stått för en del uppmärksammade värvningar. Kroaten fick frågan om laget kan utmana om titeln.
– Jag tror det, vi har rutinerade spelare, och unga spelare som kan slåss för sin plats. Vi kan nå ett fint resultat, men vi behöver tur också, sade Vrsaljko.

 

Jonatan Åhlund
jonatan@solocalcio.se

Relaterade artiklar