Inter

Vidic: ”Jag kan knappt bärga mig”

På söndag ställs Milan mot Inter på San Siro. Nemanja Vidic har uttalat sig om matchen till Inter Channel.

Inter har inlett säsongen skakigt och någon som inte har imponerat är nyförvärvet Nemanja Vidic. Serben var tänkt att bli en ledargestalt i försvaret, men misstagen har varit många och kostsamma. Trots detta väntas han få en central roll i Roberto Mancinis defensiv.

I en intervju med Inter Channel har serben pratat om söndagens viktiga derby mot Milan.
– Detta är en match du alltid vill vinna. Vi hoppas att ha kul, spela en bra match men framförallt vinna. Jag kan knappt bärga mig, jag ser fram emot att få känna på atmosfären och att få spela. Detssa matcher är alltid så spännande. Det är viktigt att spela dessa matcher tillsammans med supportrarna.

Milanoderbyt blir också Inters första match med Roberto Mancini vid rodret denna säsong. Mittbacken mötte Mancini flera gånger när de bägge var i Manchester.
– Vi spelade några matcher mot varandra och han vann några av matcherna. Överlag gjorde han det bra i City. Supportrarna minns honom som en av de bästa tränarna eftersom han var den första som tog laget till en titel efter så många år. Mancini kommer visa oss vad han vill och vad han förväntar av oss på träning.

Tränaren väntas frångå trebackslinjen, något som inte stör Vidic.
– Det är formationen jag spelade i förr, jag är redan van med det.

 

David Faxå
david@solocalcio.se

Relaterade artiklar