Inter

Sportchefen om Susic: ”Inter är väldigt intresserade”

Inter är på väg att göra klart med ett tredje nyförvärv. I alla fall om man får tro Hadjuk Splits sportchef.

Inter har redan värvat Lukas Podolski och Xherdan Shaqiri, men inte ser man ut att vara nöjda. Nu kan bosniern Tino-Sven Susic vara nära klubben.

I en intervju med Index, som Football Itaia återgivit, har Hadjuk Splits sportchef Goran Vucevic pratat om affären.
– Förhandlingarna i Milano? Jag kan inte gå in på så många detaljer, eftersom klubben kanske blir upprörd och det kan försämra vårt förhandlingsläge. Det jag kan säga är att Inter är väldigt intresserade i killen och spelaren vill flytta till Milano. Vi har dock inte tagit emot något officiellt bud på honom än. Vi får se hur situationen artar sig.

Klubbchefen är positiv till en affär.
– Det är bra att spelare från kroatiska ligan flyttar till Italien. Under de senaste åren har de gjort ett bra intryck och det är viktigt att killarna rättfärdigar sina prislappar. Det finns mycket respekt för våra spelare i Italien, men finanskrisen är tydlig och det är därför klubbar lånar hellre än att köpa. Med det sagt, Hajduks filosofi är att inte sälja spelare till rabbaterat pris. Ibland föredrar vi i Kroatien att köpa spelare för 50 000 euro och sälja för fem miljoner euro. Vi är en stark klubb på många vis, men vi har inte råd med spelare som kostar mycket.

David Faxå
david@solocalcio.se

Relaterade artiklar