Inter

Spalletti: ”Jag känner spänningen i luften”

Under ett evenemang med Inters stora sponsorer, pratade Luciano Spalletti med media inför det kommande derbyt mot Milan, även kallat Derby della Madonnina som spelas efter landslagsuppehållet.

”Jag känner redan spänningen i luften inför derbyt, en fantastisk match. Människor känner redan det, de stoppar dig vid trafikljuset. Är det annorlunda än Rom? Ja, även om jag säger mer om det efter matchen, men vi känner närheten av våra fans,” ska tränaren ha sagt till Sky Sports.

Milan har förlorat tre av sina sju inledande matcher under säsongen mot Lazio, Sampdoria och Roma, vilket gör att Vincenzo Montella känner pressen inför derbyt, men Spalletti menar på att motståndarna har spelat bättre än vad de tagit i poäng.

”Det kommer att bli en komplicerad match, de två senaste förlusterna för klubben har det pratas om, men jag har sett hur de förlorade. De mötte Lazio, som är ett komplicerat lag att möta, men Milan är mycket formidabelt.”

Den 58-åriga tränaren kommenterade även Jorge Sampaolis uttalande om att Mauro Icardi inte är redo för spel och har fysiska problem.

”Jag håller inte med Sampaoli. Jag ser inte att han har några problem alls. Han var perfekt i vår senaste match.”

Källa: gianlucadimarzio.com

Pontus Wahlroos
pontus@solocalcio.se

Relaterade artiklar