Inter

Spalletti: ”Domsluten var inte riktigt balanserade”

Inter stod för en fenomenal insats under andra halvlek, fram till slutminuterna då man tappade allt. Tränare Luciano Spalletti har fått kritik för att han bytte ut Mauro Icardi, och nu berättar han om beslutet. 

– Många spelare var trötta. Problemet var att vi behövde jobba mer defensivt och när vi väl hade bollen behålla den inom laget. Vi trycktes ned djupt och behövde förstärka vid fasta situationer, då Juventus är ett väldigt stort lag fysiskt. Med Santon kunde jag stärka upp där. Denna förlust är svåraccepterad. Spelarna förtjänar all kredd de kan få. Detta är en match som betyder mycket för oss och för fansen. Det kommer ta mer än en sömnlös natt för att komma över detta…

Spalletti berättade i Mediaset-intervjun att han lider med sina spelare.

– Vissa saker går inte att förstå. Denna match skulle inte slutat såhär. Det är upprörande, spelarna är inte känslokalla robotar som bara har detta som jobb. Det är inte bara kreditkortet som dras efter matchen direkt, det är hårt jobb och vilja för att ge fansen vad de förtjänar.

Domaren Daniele Orsato har efter matchen fått kritik för att Miralem Pjanic inte visades ut efter en närkamp med Rafinha.

– För mig är det svårt att säga. Jag kan säga att jag inte tyckte domsluten var balanserade…

David Faxå
david@solocalcio.se

Relaterade artiklar