Inter

Santon: Spalletti påminner mig om Mourinho

Inter har ännu inte förlorat någon match i årets upplaga av Serie A och ligger just nu på en andra plats i ligan efter serieledarna Napoli. Spalletti har fått mycket beröm för Inters spel och Davide Santon ser likheter med en tidigare stortränare i Inter.

I en intervju med Mediaset Premium talade Davide Santon om hur hans nya tränare för säsongen Luciano Spalletti påminner honom om den tidigare stortränaren som ytterbacken hade i Inter tidigare, nämligen Jose Mourinho.

-Varje person har sina egna sätt att hantera saker, men hur Spalletti motivera oss och hur han lägger ner tiden till att få oss så förberedda är verkligen imponerande.

-Han får med alla i laget med sin entusiasm, alla i truppen är redo och fullt förberedda så fort Spalletti behöver någon av oss på planen, jag har alltid gillat hans tränarstil. Han vill aldrig förlora, han lägger verkligen ner all tid som finns för att få oss så förberedda som möjligt inför kommande matcher. När vi går och lägger oss är vi till och med på tå.

-Än så länge har vi gjort det bra, vi är på rätt spår och vi har en positiv känsla i gruppen, vi kan inte slappna av. Även fast det har gått bra så finns det mycket som vi kan förbättra och vi har en del saker att arbeta på.

-Ni kan se att vi bara är i början av vår resa, vi får inte sväva iväg utan vi måste fortsätta jobba på och ha fötterna kvar på jorden.

Källa:football-italia-net

Joakim Nilsson
joakim@solocalcio.se

Relaterade artiklar