Inter

Real vill ha Icardi i utbute mot Modric?

Inter vill sätta körsbäret på toppen på denna sommarmercato genom att värva Luka Modric från Real Madrid. Men Real Madrid och Florentino Perez vill inte tappa sin juvel, om inte Inter släpper sin.

Luka Modric har ett kontrakt med Real Madrid fram till 2020, hög lön och dessutom nyligen blev utsedd till VM:s bästa spelare är det inte en lätt affär för Inter att lösa kroaten från kontraktet med Real Madrid. Dessutom har Inter Uefas Fiancial Fair Play-granskare i hasorna. Därför lägger Inter stort hopp i att Modrics egna vilja ska förenkla en affär rejält. Enligt Calciomercato.com:s journalist Fabrizio Romano har Modric berättat för Real Madrids president Florentino Perez att han vill lämna och därmed aktivera den så kallade ”gentlemannaöverenskommelsen” som sägs ha skrivits på för några månader sedan. Den dealen gör gällande att Real Madrid ska stötta Modric om denne vill lämna.

Just nu påstår flertalet källor, bland annat Fabrizio Romano och Tancredi Palmeri, att Real Madrid fört diskussioner med Wanda Nara (Mauro Icardis fru och agent) för att försöka inkludera honom i dealen. Detta ska dock inte Inter vara intresserade av, och Icardis utköpsklausul har sedan någon månad också löpt ut.

Diskussioner kan fortsätta då Inter möter Atletico Madrid i Madrid imorgon.

David Faxå
david@solocalcio.se

Relaterade artiklar