Inter

Podolski: ”Allt som saknas är ett mål”

Trots att han fått utstå en del kritik för sin inledning på sejouren i Inter är Lukas Podolski själv nöjd med sin prestation sedan övergången i januarifönstret.

– Mina insatser så här långt har varit positiva. Allt som saknas är ett mål, och jag hoppas att det kommer snart, säger Lukas Podolski till Sport1.

Tysken drabbades även av hårda ord från tränaren Roberto Mancini efter helgens match mot Fiorentina, där Mancini sa efter matchen att det var ”ett misstag” att spela honom istället för Xherdan Shaqiri från start.

– Jag har inga problem med att media och andra personer kritiserar mig, jag vet hur det fungerar. Det viktiga är att veta om vad du behöver förbättra, och min första halva av säsongen (i Arsenal) var väldigt svår, jag hittade ingen rytm i mitt spel.

Han hävdade också att det krävs en anpassningsperiod när en spelare kommer till en ny klubb, och att fansen inte bör förvänta sig underverk på en gång.

– Det är inget som du bara kan slå på med en strömbrytare. I varje match jag spelar vill jag bidra med en bra insats och göra mål, det har bara inte hänt än, säger Lukas Podolski.

 

 

Redaktionen
redaktor@solocalcio.se