Champions League

Perisic om vinsten: ”Vi visade karaktär”

Tottenham tog ledningen på San Siro, men fick resa hem till London med noll poäng efter en sen vändning. Tre poäng – och ett styrkebesked, enligt Perisic.

Hemmapubliken fick brista ut i två sena måljubel, efter att Mauro Icardi och Matias Vecino först kvitterat och sedan gett Inter ledningen, och därefter ett segervrål. Det blev seger i comebacken i Champions league för de blåsvarta, och Football Italia rapporterar att Ivan Perisic var minst sagt nöjd när han mötte pressen efter matchen.
– Det är en väldigt viktig seger. Vi vet att spelschemat är tufft och vi gjorde bra ifrån oss, och kämpade till det bittra slutet och visade vår karaktär. Vi gav absolut allt, och till slut belönades vi med vinsten, sade Perisic.

De två andra lagen i gruppen är Barcelona och PSV Eindhoven, och de drabbade samman i Barcelona. Slutresultatet skrevs till 4-0, bland annat efter ett hattrick av Lionel Messi, och kroaten kommenterade resten av gruppen kort.
– Det var den första Champions league-matchen för många av oss, och det är inte en enkel situation. Det var min första på sex år, vi fick tre poäng i en tuff grupp, men vi måste ta en match i taget, sade Perisic.

 

Jonatan Åhlund
jonatan@solocalcio.se

Relaterade artiklar