Inter

”Omöjligt för Inter att värva Modric”

Enligt den spanska tidningen Marca, med god insyn i Real Madrid, är det omöjligt för Inter att värva Luca Modric. Varken klubben eller spelaren sägs vara det minsta intresserade av några förhandlingar.

Under tisdagskvällen kom flera rapporter, bland annat från Sky Italia, om att Inter kontaktat Luca Modrics agenter om en eventuell övergång för kroaten till Milanoklubben. Det mest chockerande var att företrädarna för just nu världens bästa fotbollsspelare lät hälsa att dörren för förhandlingar var öppen.

Bakgrunden sägs vara att Inter är ute efter att presentera en riktig transferbomb den här sommaren. Klubben har redan försäkrat sig om möjligheten att kunna värva Arturo Vidal från Bayern München, men innan man slutför affären sägs Inter vilja undersöka om det inte är möjligt att göra en ännu större affär.

Nu skriver Marca att det här är en dröm som aldrig lär gå i uppfyllelse. Real Madrid är under inga omständigheter öppen för några förhandlingar och spelaren själv har dessutom vid flera tillfällen varit tydlig med att han vill avsluta sin karriär i ”marängerna”. Så det mest sannolika är att det här bara är ett förspel inför kontraktsförhandlingarna med Madrid.

Fredrik Rosenqvist
fredrik@solocalcio.se

Relaterade artiklar