Inter

Marotta ska vara positivt inställd till Inter

Den tidigare Juventuspampen Beppe Marotta ska ha träffat Inter och är redo att kliva in i en svartblå kostym

Enligt Tuttosport ska Steven Zhang som är chefsrepresentant för Suning Group ha träffat Beppe Marotta de senaste dagarna. De båda ska ha diskuterat olika planer för att få tillbaka Inter till toppen av den italienska och europeiska fotbollen och Marotta ska vara väldigt positivt inställd till den idén och Inter.

För att övertyga Beppe Marotta ytterligare till att hoppa på jobbet i Inter ska Steven Zhang enligt Sportitalia erbjuda Marotta en lön på tre miljoner euro per säsong. Om han tackar ja till förslaget kommer Marotta att tjäna mer än försvarsgeneralen Milan Skriniar som idag tjänar 1,7 miljoner euro per säsong. Spelarna som kommer att tjäna mer än Marotta kommer då endast att vara Mauro Icardi, Radja Nainggolan, Ivan Perisic, Stefan De Vrij, Miranda och målvakten Samir Handanovic.

Marottas mandat och inflytande i Juventus kommer att upphöra den 25 oktober. Han har även blivit ihopkopplad med att jobba inom det italienska landslaget. Roma och Napoli ska också vara intresserad av 61-åringens tjänster.

Joakim Nilsson
joakim@solocalcio.se

Relaterade artiklar