Inter

Marotta börjar i Inter i december?

Juventus tidigare sportchef Giuseppe Marotta åkte under förra veckan till Kina för att träffa Suning Group och mycket tyder på att Marotta blir Inters nya sportchef.

Väl hemma i Italien igen beskrev Giuseppe Marotta sin tid i Kina med Suning Group som en väldigt vacker upplevelse för Il Giornale. Marotta väntas  skriva på ett avtal med Inter väldigt snart och han kommer få en lön på ungefär 1,5 miljoner euro per säsong. Starten av december ser ut att bli startskottet i Inter för den tidigare sportchefen i Sampdoria och Juventus.

Corriere dello Sport rapporterar om att Marotta kommer få full kontroll över mercaton för att göra laget så slagkraftigt som möjligt för att slåss om Lo Scudetto på allvar inför säsongen 20/21.

Andra förändringar inom Inter kan även bli synliga inom en snar framtid. Enligt La Repubblica har tröjsponsorn Nike kommit med en tröjdesign som vänder upp och ned på hela stället. Nike kan komma att ändra Inters klassiska vertikalt blåsvarta ränder på tröjan till diagonala ränder istället.

Joakim Nilsson
joakim@solocalcio.se

Relaterade artiklar