Inter

Manchester City-stjärnan flörtar med Mancini

Inters transfermål Yaya Touré säger idag att Roberto Mancini är hans mentor och att hans beslut efter säsongen inte kommer att handla om pengar.

Manchester City-mittfältaren har kopplats ihop med en flytt till den blåsvartrandiga delen av Milano under en tid, och ivorianen verkar inte helt främmande för en återförening med sin förre detta tränare.

”Mancini är en mentor för mig. Han är en extraordinär tränare, det är ingen hemlighet att jag älskade säsongerna som han var tränare, precis som jag älskar att spela för City nu,” förklarade 31-åringen i en intervju med Footmercato.

”Jag har nått en fas nu där jag är mer intresserad av de sportsliga utmaningarna som en klubb kan erbjuda mig än någonting annat. Ingen lön kommer få mig att stanna i en klubb om jag tycker att det inte finns någon plats för mig, eller ifall där inte finns en utmaning. Det kommer en punkt där det inte bara handlar om siffror, det sträcker sig utöver det, även om den brittiska pressen verkar vara mer intresserade av siffrorna än själva sporten,” avslutade Touré.

Redaktionen
redaktor@solocalcio.se