Inter

Inter vill ha Martial för att släppa Perisic till Manchester United

Ivan Perisic tycks vara inriktad på att lämna Inter för Manchester United som sedan en tid tillbaka uppvaktat honom. Det är ingen hemlighet att Unitedtränaren José Mourinho ser kroaten som en viktig förstärkning inför den kommande säsongen men klubbens bud har hittills inte fått Inter, som värderar Perisic till 55 miljoner euro, att ge vika. Enligt italienska Calciomercato.com kan en vändning i förhandlingarna vara på väg då Inter föreslagit en bytesaffär som involverar en spelare: Anthony Martial.

 

Under gårdagen höll Walter Sabatini en presskonferens i Riscone di Brunico och klargjorde att ”Manchester United har många starka spelare spelare men i slutändan är det vi som bestämmer priset.” Enligt rapporter var detta en antydan från Interdirektören att en bytesaffär kan accepteras och att Inter vill ha Martial och 20 miljoner för att släppa Perisic.

När Anthony Martial kom till Manchester United 2015 från Monaco blev han den dyraste tonåringen någonsin: 50 miljoner euro + ytterligare 30 i eventuella bonusar. Den franske landslagsmannen är en stor talang men har under två säsonger på Old Trafford inte utvecklats som planerat och möjligen finns det en öppning för en flytt till Serie A och Inter.

Källa: calciomercato.com

Danny Salo
danny@solocalcio.se

Relaterade artiklar