Inter

Inter på jakt efter billiga vintervärvningar?

Stora spelare har placerats i Inter, men nu väntas Inter vilja förstärka med billigare alternativ. Två spelare som nämns är Thomas Vermaelen och Ramires. 

En försvarare och en mittfältare, det är vad Walter Sabatini vill förstärka sitt Inter med under januari, enligt Calciomercato.it. Spelare som Mesut Özil och Javier Pastore har ryktats, men nu sägs det att budget man har att jobba med är något mindre.

En försvarare som ryktas till Inter är en bekant Luciano Spalletti-spelare, nämligen Thomas Vermaelen. Belgaren var på lån i Roma från Barcelona under Spallettis ledning, men blev inte kvar i Italien. I Barcelona finner han inte någon plats och han väntas lämna Katalonien igen.

Den mittfältare som känns mest aktuell i nuläget är brasilianaren Ramires. Den förre Chelsea-spelaren har själv sagt att han vill till Italien, enligt sajten.

– Det är inget konkret ännu, men jag vill spela i Serie A. Om chansen kommer så skulle jag prata med min agent och min familj för att lösa framtiden på bästa vis. Ramires spelar idag i Jiangsu Suning, vilka delar ägare med Inter. En affär skulle därmed lösas tämligen smidigt. Ett lån är den primära lösningen det sägs diskuteras om.

David Faxå
david@solocalcio.se

Relaterade artiklar