Inter

Inter-direktören: ”Inters trupp är halvfärdig”

Inters direktör Marco Fassone ser klubbens trupp som halvfärdig och meddelar att han gärna ser förstärkningar i offensiven.

Inter har redan gjort klart med tre nyförvärv, i form av MirandaMartin Montoya och Geoffrey Kondogbia, men klubbens mercato är inte över där. Detta meddelade klubbens direktör Fassone i en intervju med Sky, där han även betonade att anfallet kommer prioriteras.

– Vi är nöjda med läget, men vi är bara halvvägs där och kommer fortsätta jobba för att förbättra oss. Vårt mål är att färdigställa truppen så snart som möjligt, det finns mer att göra rörande djupet, och i anfallsleden, vilket kommer vara vår prioritet.

– Vi är nöjda med försvaret och mittfältet.

För närvarande kopplas Manchester Citys anfallare Stevan Jovetic kraftigt ihop med en flytt till Inter, även Chelseas Mohammed Salah ryktas vara ett alternativ. Hur som helst handlar mercaton inte bara om köp, utan även försäljningar, där Fassone menar att klubben måste lägga mer energi.

– Våra siffror är alltför höga, vi behöver fokusera oss mer på försäljningar. Jag tror att vem som än kommer till Inter gärna stannar här, men detta år kommer truppen begränsas till 25 spelare, och då är det ofrånkomligt att några spelare hellre lämnar än att vara sysslolösa i ett år.

Redaktionen
redaktor@solocalcio.se

Relaterade artiklar