Inter

Gabigol:”Jag vill tillbaka till Inter”

Den brasilianska anfallaren Gabriel ”Gabigol” Barbosa kom till Inter under sommaren 2016 med stora förväntningar på sig. Dessvärre levde inte brassen upp till sitt rykte och idag är Gabigol utlånad till Santos.

Summan som Inter fick lägga upp för Gabriel Barbosa sommaren 2016 nådde 33,5 miljoner euro. Under sin tid i Inter lyckades brassen göra ett mål på nio framträdanden. Mot slutet av tiden i Inter blev Gabigol nästan ett skämt för Intersupportrarna som hade tappat hoppet helt för den 21-åriga anfallaren. Brassen blev sedan utlånad till Benfica för att få igång karriären igen men där gick det lika dåligt som i Inter. Gabigol fick vända hem till Santos igen.

I en intervju med FC Inter News berättar Gabigol lite om tiden i Europa.

-Jag lärde mig mycket saker i Europa, den största skillnaden för mig nu är att jag får en regelbunden speltid. Jag känner att jag har förtroendet här i Santos. Jag måste dock höja mina prestationer ännu mer.

-Tiden i Inter var en period för mig att lära mig saker och att växa, både på planen och utanför som en man. Jag lärde mig mycket genom att spela i Inter och att bo i Milano. Idag följer jag Inter via Tvn.

-Jag har ett mål som är att komma tillbaka till Inter och bevisa för alla vem jag är. Jag gillar verkligen kärleken från fansen. Jag vill ta det här tillfället till att tacka alla runt om Inter. Jag vill komma tillbaka till Inter och spela, framtiden får avgöra om det blir så.

Källa:Football-italia

Joakim Nilsson
joakim@solocalcio.se

Relaterade artiklar