Inter

Fyra spelare på väg till Inter – landar man alla?

Inters sportsliga ledning har en intensiv månad. Tre spelare sägs vara nära, men hur ligger egentligen läget till med Gerard Deulofeu, Lisandro Lopez, Rafinha och Ramires?

Fyra spelare har placerats i den blåsvarta delen av Milano flera gånger om. Under söndagen hävdar Sky Sport att Gerard Deulofeu vill lämna Barcelona under januari månad. Detta efter att åter blivit petad från matchtruppen. Inters sportchef Piero Ausilio ska dessutom vara i Barcelona just nu…

… detta är dock primärt för att försöka värva in mittfältaren Rafinha. Målet är enligt gazzetta.it att värva in brassen på lån med köpoption, medan Barcelona helst vill ha köpkrav inskrivet i kontraktet. Priset lär oavsett landa kring 25 miljoner euro.

Mittbacken Lisandro Lopez är den som sägs vara närmst en övergång. Argentinaren har sagt ja till en flytt och sägs infinna sig i Milano på måndag morgon för läkarundersökning. Detta hävdar i alla fall Calciomercato.it. 

Sist men inte minst pågår fortsatt förhandlingar med Jiangsu Suning för Ramires. Den förre Chelseamittfältaren har flera gånger om uttryckt sin vilja att flytta till Inter. Problemet är enligt fcinternews.it lönen som ligger på 10 miljoner euro per säsong just nu. Fördelen är att Jiangsu och Inter har samma ägare, så en deal lär gå smidigt till.

David Faxå
david@solocalcio.se

Relaterade artiklar