Inter

Felipe Melos agent: ”Han kommer bli en av de bästa mittfältarna i ligan”

Felipe Melos agent, Jose Rodriguez, menar att hans klient kommer att bli en av de bästa mittfältarna i Serie A. I helgens Milanoderby stod mittfältaren för en lysande insats på Inters mittfält.

Felipe Melo kom till Inter i somras efter en sejour i Turkiet och Galatasaray. I helgens derby mot Milan stod han för en lysande insats på mittfältet, men hans agent menar att han är långt ifrån sin bästa form.

– Felipe spelade väldigt bra i söndags, och det glädjer mig, säger han till FCInterNews.
Han är fortfarande inte i hundraprocentig form, men trots det lämnade han ett stort avtryck. Jag tror att det kommer att ta cirka tre veckor, eller en månad innan han är i fullt slag. Försäsongen var konstig, en del saker hände och hans tankar var alltid på Inter.

Rodriguez tror att hans klient kommer att göra bra ifrån sig i den blåsvarta-tröjan.
– Jag är säker på att han kommer prestera i Inter. Han kommer definitivt att bli en av dem bästa mittfältarna i Serie A. Melo har en stark karaktär och Inter har gjort en bra värvning. Hans mentalitet kommer att smitta av sig på resten av laget, kombinerat med energin han har när han spelar och viljan att vinna. Felipes dröm är att vinna Scudetton.

Redaktionen
redaktor@solocalcio.se

Relaterade artiklar