Inter

Crespo om stormatchen: ”Juventus är favoriter”

På fredag smäller det i Turin – då går Derby d’Italia av stapeln. Den förre Interstjärnan Crespo räknar inte bort de blåsvarta, men ser Juventus som favoriter.

Football Italia rapporterar att Hernán Crespo intervjuats av Inter TV, och då fått frågor om fredagens match mellan Juventus och Inter. Han menar att Juventus får finna sig i att vara de hetaste kandidaterna till att ta tre poäng, men att de behöver vara på tårna.
– Tyck vad ni vill, Juventus börjar som favoriter. Inter är galna dock, allt kan hända. Det har de visat i flera matcher i år, och vunnit dem till slut. Över en match kan de blåsvarta skada de svartvita, sade Crespo.

När matchen mot Juventus är avklarad väntar en Champions league-drabbning för Inter. PSV Eindhoven står på schemat i den sista och avgörande gruppspelsomgången. En match av stor betydelse, enligt 43-åringen.
– Den är viktig av 1000 olika anledningar, inte bara för att kvalificera sig. I en mycket svår grupp, och efter många års frånvaro, skulle det betyda så mycket för Inter, sade Crespo.

 

Jonatan Åhlund
jonatan@solocalcio.se

Relaterade artiklar