Inter

Candreva:”Vi får inte göra misstag mot Juve”

På lördag klockan 20:45 kommer pipan blåsa igång en väldig het match mellan Inter och Juventus. Ett Derby d´italia som betyder väldigt mycket för de båda lagen, ett Juventus som försöker hålla undan för Napoli samtidigt som Inter jagar en Champions Leauge plats inför kommande säsong.

I flera veckors tid har Marcel Brozovic talat om den här matchen, han kan knappt vänta tills dagen kommer. Det är samtidigt en väldigt viktig match för oss då vi är väldigt nära att nå vara mål för säsongen sa Antonio Candreva när han talade med Mediaset Premium.

-De senaste åren har Juventus varit det starkaste och bästa laget i Italien och de har även gjort det väldigt bra ute i Europa. Vi kommer att möta ett väldigt revanschfullt och argt lag, trots det måste vi  fokusera på oss själva och vårt mål som är att nå Champions Leauge.

-Vi känner till våra motståndare väl, vi kan int göra något misstag mot Juve. Det kommer bli svårt och de kommer inte låta oss komma till många lägen, därför måste vi ta vara på de chanser vi får.

Curva Nord har annonserat att de kommer bli ett väldigt speciellt tifo till matchen, ett tifo som de har planerat i över två månader och arenan är utsåld.

-Vi ska verkligen tacka våra fans, arenan har nästan varit full hela säsongen. Fansen har stått vid vår sida och stått ut med oss genom åren. Vi ska vinna för fansen och för oss själva.

Joakim Nilsson
joakim@solocalcio.se

Relaterade artiklar