Inter

Candrevas sneda projektil spräckte mjälten på arenapersonal

Inter åkte på pumpen senast mot Torino i Turin. En annan som också fick en rejäl smäll var publikvärden Marco Rapisarda, som fick lämna arenan med en sprucken mjälte.

Antonio Candreva har haft det tufft med poängproduktionen senaste tiden. Yttern försöker och försöker, men får inte in bollen i mål, trots att det gått rätt så bra för hans lagkamrater. Mot Torino fick Candreva chansen att spräcka måltorkan via en frispark utanför straffområdet, men det hårda skottet gick en bra bit över.

Tack vare alla bollkallar som finns är det inte många som lägger vidare energi på var snedskjutna bollar landar, men det fick i alla fall publikvärden Marco Rapisarda erfara. Bollen landade nämligen vid sidan av ryggen. Rapisarda, som då satt med ryggen mot planen, fick ont, men fullföljde sitt uppdrag. Men när han dagen efter besökte sjukhuset på grund av smärtorna kunde det konstateras att hans mjälte var sprucken. Detta rapporterar Calciomercato.com. 

Så i framtiden är det nog inte bara interisti som hoppas att Candreva kommer pricka målet framöver, utan även arenapersonalen.

Den bästa videon som vi hittat på situationen har klippts om och lite ljud- och bildeffekter har lagts på. Se den ovan.

 

David Faxå
david@solocalcio.se

Relaterade artiklar