Inter

Cancelos svar efter Spallettis attack

Luciano Spalletti var fly förbannad efter gårdagens kryss mot Napoli. Bland annat sågade han den egna ledningen och det egna laget, men han gick även in på detaljnivå på bland annat Joao Cancelo.

Efter 0-0 mot Napoli var inte Luciano Spalletti helt till freds med situationen. Bland annat sågade han Joao Cancelo, som sas vara upprörd över att ha fått byta kant från höger till vänster under matchen.

– Om Cancelo spelar dåligt på högern så komer han säga att han är bättre 10 meter längre fram i banan. Om han spelar dåligt på vänstern kommer han säga att han borde spelat till höger. Alla spelare gör så, han mer än andra. Han är tvåfotad och kan komma ut från luriga situationer, så jag flyttade honom till andra sidan, sa Spalletti till Mediaset efter matchen.

Uttalandet har väckt stor uppmärksamhet i Italien. Och nu har portugisen Cancelo fått besvara kritiken från egna coachen.

– Jag föredrar att spela till höger, men jag är alltid tillgänglig för tränaren. Jag kan göra bra saker även på vänstersidan! Att spela med Candreva eller Perisic speflar ingen roll, det är två olika spelare, men jag har inga problem med någon av dem, sa Cancelo till Inters egna TV-kanal under dagen.

 

Mer om Spallettis uttalande här:

Spalletti: ”Vi saknar kvalitet”

David Faxå
david@solocalcio.se

Relaterade artiklar