Inter

Agenten: ”Stora klubbar följer Brozovic”

Inter är tillbaka i Champions league, men det är inte säkert att Brozovic följer med klubben dit. Flera lag har nämligen ögonen på honom, enligt hans agent.

Under säsongen som gick gjorde Marcelo Brozovic 31 Serie A-framträdanden i Inters tröja, och han hann med fyra mål och nio assist. Hans kontrakt med klubben går ut den 30 juni 2021, men 25-åringen kan komma att lämna betydligt tidigare än så, skriver Football Italia. Mittfältaren har pekats ut som en spelare som de blåsvarta kan sälja på grund av Financial fair play, men han längtar inte bort, slår hans agent, Miroslav Bicanic, fast.
– Jag kan bekräfta att ett antal stora klubbar följer Marcelo, men jag kan inte nämna några namn. Marcelo ser Inter som sitt hem, han gillar Milano och han förbereder sig för att spela i Champions league. Om han stannar eller inte beror på Inter och transfermarknaden. En eventuell förnyelse av kontraktet är upp till Inter, och klubbens strategi. Vi får se vad som händer under de kommande veckorna, sade Bicanic.

Jonatan Åhlund
jonatan@solocalcio.se

Relaterade artiklar