Hellas Verona

”Ett skrik med så många känslor”

Hellas Veronas lagkapten Antonio Caracciolo skrek ut sin glädje efter att ha avgjort lördagens derby mot Chievo. I intervjun efter matchen sade försvarsbjässen att målet framkallade en hel del känslor hos honom.

Det var inget skönspel på Bentegodi under gårdagskvällen, men det struntar nog de flesta i Hellas i. Inte nog med att att laget vann sin andra raka match, genom derbysegern såg man dessutom till att dra in lokalrivalen Chievo i den absoluta bottenstriden.

Matchhjälte blev den Sardienfödde Antonio Caracciolo som efter att ha knorrat in 1-0 skrek så högt att det antagligen hördes över hela Veneto.

–Det var ett skrik med så många känslor. Jag tillägnar målet åt min flickvän som väntar barn, men jag skänker också givetvis en tanke åt Davide Astori och åt min farbror som skulle ha fyllt år i dag.

Tränaren Fabio Pecchia var extremt nöjd över resultatet, inte minst eftersom laget saknade flera viktiga pjäser.

– Jag är glad eftersom vi slog ett bra lag och ett mer rutinerat lag, men framför allt är jag glad eftersom alla spelare visade helt rätt inställning, från Felicioli, som gjorde debut från start, till Aarons, som hoppade in i matchens sista minuter.

Fredrik Rosenqvist
fredrik@solocalcio.se

Relaterade artiklar