Genoa

Gasperini: ”Tidiga målet underlättade för Milan”

Milan satte gasen i botten mot Genoa och tog ledningen redan efter fem minuter. Målet präglade hela matchen, menade Genoatränaren Gian Piero Gasperini.

De rödsvartas skyttekung Carlos Bacca fick chansen från nära håll efter en tidig hörna och han gjorde inget misstag. Bristen på markering irriterade Gasperini, skriver Football Italia.
Bacca skulle inte ha lämnats omarkerad där. Milan behöll bollen efter hörnan och det var en situation vi tränat på, men ändå släppte vi in ett mål. Vi saknade vissa viktiga spelare och hade några nya, men vi höll ändå ut relativt bra totalt sett. I den första halvleken hade vi några bra lägen, men det tidiga målet gjorde det lättare för Milan och sen dubblade de ledningen, sade Gian Piero Gasperini efter matchen.

Genoas tabelläge är dystert och avståndet till nedflyttningsplatserna är nere på tre poäng. Någon oro ville Gasperini dock inte prata om.
– Vi måste vara försiktiga och utnyttja våra hemmamatcher. Vi har gjort några bra prestationer på slutet, men mot vissa lag är det inte lätt att vinna, sade Gasperini.

Jonatan Åhlund
jonatan@solocalcio.se

Relaterade artiklar