Genoa

Budkrig på Perin?

Mattia Perin har ryktats bort från Genoa under flera års tid och nu öppnar sportchefen Giorgio Perinetti upp för ett budkrig på målvakten.

Mattia Perin kom upp via Genoas primaveralag under säsongen 2010 och tog då platsen som tredjemålvakt med nummer 88 på ryggen. Den 22 maj 2011 ett år efter att Perin blev uppflyttad fick han göra debut mellan stolparna i Serie A i Genoas 3-2 hemmavinst mot Cesena. Perin som har hunnit bli 25 år har under ett par säsonger ryktats bort från Genoa till större klubbar och nu öppnar sportchefen Giorgio Perinetti upp för ett budkrig.

Vi har alltid trott att vi har kunnat behålla Perin, det är klart att större klubbar vill ha våran målvakt ser Perinetti till Mediaset Premium inför mötet med Benevento.

-Den klubben som kommer det största budet kommer att få skriva kontrakt med målvakten. Marknaden sätter prislappen, vi är endast i början av förhandlingarna.

Lag som har visat intresse för målvakten är lag som Juventus, Napoli och Roma som vill säkra upp om Alission Becker skulle lämna.

Källa:Football-Italia

 

Joakim Nilsson
joakim@solocalcio.se

Relaterade artiklar