Frosinone

Stellone: ”Går in med hjärta och själ mot Viola”

Frosinone slåss för överlevnad och ställs inför en tuff uppgift den här helgen. De tar emot Fiorentina – men tränare Stellone utlovar ett lag som säljer sig dyrt.

Om Frosinone lyckas vinna söndagens match klättrar de upp över nedflyttningsstrecket, då de för närvarande är två poäng bakom Palermo. Siciliens rosaklädda lag kryssade mot Empoli igår, men det påverkar inte Roberto Stellones inställning, skriver Football Italia.
– Att känna till Palermos resultat kommer inte förändra mycket, eftersom vi behöver ha samma attityd och beslutsamhet för att vinna ändå, sade tränaren.

Fiorentina ligger betydligt högre upp i tabellen och slåss om spel i Europa. Efter att laget något oväntat tappade poäng mot Hellas Verona förra helgen väntar sig hemmatränaren ett revanschsuget ”Viola”.
– Det kommer bli mycket kamp och vi måste göra om nervositet och oro till aggressivitet. Vi kommer gå in med hjärta och själ för att besegra Fiorentina, de kommer hit för att ta tre poäng och är inte nöjda med oavgjort. Jag förväntar mig en öppen match, eftersom de vill kompensera för deras match mot Hellas Verona och komma in i kampen om tredjeplatsen igen, sade Stellone.

Roberto Stellone har en tydlig idé angående matchbilden, och inte minst vad som kommer krävas av Frosinone.
– Vi är förbereda för matchen och vi vet att Fiorentina spelar med mycket bollinnehav. Vi är redo för allt som kan hända och måste tredubbla våra insatser över 90 minuter, sade Frosinonetränaren.

Jonatan Åhlund
jonatan@solocalcio.se

Relaterade artiklar