Frosinone

Presidenten: ”Longo är nästan orörbar”

Frosinones återkomst till Serie A har fått en tung start, men i förra omgången kom säsongens första vinst. Tränare Longo behöver inte oroa sig – han sitter säkert.

I den tionde omgången kom Frosinones första seger. De gulblåa gästade Spal och vann med hela 0-3, men tabelläget är trots det minst sagt bekymmersamt. Fem poäng på tio matcher gör nämligen Frosinone till nästjumbo, och i nästa omgång väntar en viktig match mot Parma. Football Italia skriver att även om situationen är svår så behöver lagets tränare, Moreno Longo, inte oroa sig för att få sparken. Klubbens president, Maurizio Stirpe, är nämligen tydlig på den punkten.
– Longo hade stannat även om vi förlorat. Moreno är nästan orörbar. Det är sant att jag förväntade mig mer från de tio första omgångarna, men vi får inte glömma varifrån vi började. Om vi inte är i en desperat position kommer vi att förstärka i januari, det viktiga är att vara slagkraftiga. Joel Campbell? Jag måste tacka honom, det är inte alla som skulle lämna en storklubb för att komma till Frosinone, sade presidenten.

Jonatan Åhlund
jonatan@solocalcio.se

Relaterade artiklar